fbpx

“You can do anything, but not everything”
David Allen-

Waarom een VA?

6 redenen waarom jij blij gaat zijn met mij

Je krijgt meer vrije tijd

Hoevaak zit jij ‘savonds en/of in het weekend nog achter je PC? Of ben jij genoodzaakt om een welbekende “administratiedag” in te plannen? Aardig wat als je er eens over nadenkt toch? Deze tijd kun jij wel beter besteden neem ik aan. Wat dacht je van een weekendje met het gezin op pad, Of eindelijk eens dat avondje uit met je vrienden.  Laat die “administratiedag” maar aan mij over!

Geen geografische beperkingen

Er zijn totaal geen geografische beperkingen wanneer je mij inschakelt. Alles gebeurt namelijk online. Jij hebt steeds online toegang tot al mijn kennis,  ervaring en  talenten.  Ik ben voor jou (meer dan) een volwaardig lid, maar dan op afstand.

Je kunt weer focus houden op jouw passie

Als ondernemer wil je het liefst tijd besteden aan jouw klanten in plaats van bonnetjes inboeken, facturen maken of de Social Media bijwerken. Logisch want dat is jouw passie en daarmee maak jij omzet. Focus jij je maar op die leuke klanten van je! Dan pak ik randzaken wel voor je op.

Ik ben geen personeelslid

Als mede ondernemer ben ik zelfvoorzienend en krijg je meer voordelen ten opzichte van een personeelslid.
Bij mij betaal je geen;
– kantoorkosten
– doorbetaling bij vakantie of ziekte
– sociale verzekeringen
– communicatiemiddelen
– toiletbezoek of koffie/thee pauze

Je vergroot je (online)zichtbaarheid

Ook voor jou is het in deze tijd heel belangrijk om online vindbaar te zijn.  Social Media is een goed platform hiervoor. Toch vraagt deze manier aardig wat aandacht zoals het plaatsen van posts, updates en advertenties, maar ook het bijhouden van de reacties en privéberichten.  Ook dit kan ik voor jou oppakken.

Je hebt er een sparringspartner bij

Zelf ben ik ook ondernemer en weet dus hoe het is om een bedrijf te runnen. Voor jou zal ik een sparringspartner zijn door met je mee te denken over een volgende stap.

 

 

Samen kijken waar je nu staat en naar toe wilt?