fbpx
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Tja en dan komt het moment dat je moet vertellen wie je bent. Wie is het gezicht achter AT Office Support. Aan wie vertrouw jij een deel van jouw onderneming toe. Jij gaat tenslotte in zee met de persoon achter de onderneming.

Wat ik kan vind je terug op mijn Linkedin account. Wie ik als persoon ben zul je moeten ervaren maar ik zal je een zo persoonlijk mogelijk voorproefje geven.

Mijn naam is Annemarie Turenhout en ik woon samen met mijn man (die ook ondernemer is) en onze 2 kinderen in Lisserbroek. Aan de rand van de mooie Bollenstreek.

Mijn energie haal ik uit hardlopen en kickboxen en buiten het sporten om spring ik graag op de motor of maken we een tourtje met onze Pontiac Firebird. Ja die van “Smokey and the Bandits”, maar dan de Formula 400 ipv de Trans Am. 🙂

Qua karakter ben ik iemand die altijd voor anderen klaar staat. Ik haal veel voldoening uit het aanbrengen van structuur en orde in de soms chaotische wereld van de ondernemer.

Je kunt mij als Virtual Assistant inzetten bij grote drukte om jou te ontzorgen of juist in een rustigere periode om orde te scheppen in de administratie. Ook kun je mij flexibel inzetten om een aantal strategische klussen zoals Social Media aan te pakken.

Aangezien ik geen vast personeelslid ben, waarvoor je een werkplek moet inrichten of maandelijks hoge premies afdraagt, zijn er voor jou geen financiële risico’s.  Sterker nog je kunt mij als Virtual Assistant al vanaf 4 uur per week inzetten.

Ben je startende ondernemer? Dan kan ik jou begeleiden bij alle opstartperikelen. Ondernemen is leuk, laten we er samen een feestje van maken!

Nieuwsgierig geworden of twijfel je nog een beetje welke taken jij uit handen zou kunnen/durven geven? Onder het genot van een kopje koffie kunnen we het er samen eens over hebben.

“Don’t confuse my personality with my attitude. My personality is who I am. My attitude depends on who you are.”

-Frank Ocean-